Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Εύκολο παγωτό φράουλα!

Με μόνο 2 συστατικά , το ζαχαρούχο γάλα και τη κρέμα γάλακτος θα έχετε το καλύτερο παγωτό φράουλα που έχετε φάει ποτέ , εύκολα και γρήγορα !

Το μυστικό αυτής της συνταγής είναι το ζαχαρούχο γάλα!

Για το παγωτό φράουλα θα χρειαστείτε:

  • 1 κούτι ‏Ζαχαρούχο γάλα
  • 600 ml ‏Κρέμα γάλακτος
  • 1 κ.γ. ‏Εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 κούπα ‏Μαρμελάδα φράουλα
  • 200 γρ. ‏Μπισκότα σαβαγιάρ

Εκτέλεση

  1. Σ’ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε τη κρέμα γάλακτος σε σαντιγί μέχρι να σφίξει (να εμφανιστούν σφιχτά βουναλάκια).
  2. Προσθέτετε το ζαχαρούχο και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε για 2 λεπτά ακόμα.
  3. Σ’ένα ξεχωριστό μπολ σπάτε τα μπισκότα σαβαγιάρ.
  4. Προσθέστε 2 κ.σ. από το μείγμα και ανακατέψτε με τα σαβαγιάρ.
  5. Προσθέστε τη μαρμελάδα και ανακατέψτε για να δημιουργήσετε ένα εφέ παρφέ. Επαναλάβετε μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
  6. Μεταφέρετε σ’ένα μεγάλο μπολ και το αφήνετε στη κατάψυξη για 4 ώρες ή όλη τη νύχτα.

παγωτο φραουλα

foodmaniacs

Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: tastemade.com

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend