Με μόνο 2 συστατικά , το ζαχαρούχο γάλα και τη κρέμα γάλακτος θα έχετε το καλύτερο παγωτό φράουλα που έχετε φάει ποτέ , εύκολα και γρήγορα !
Το μυστικό αυτής της συνταγής είναι το ζαχαρούχο γάλα!
Για το παγωτό φράουλα θα χρειαστείτε:
- 1 κούτι Ζαχαρούχο γάλα
- 600 ml Κρέμα γάλακτος
- 1 κ.γ. Εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κούπα Μαρμελάδα φράουλα
- 200 γρ. Μπισκότα σαβαγιάρ
Εκτέλεση
- Σ’ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε τη κρέμα γάλακτος σε σαντιγί μέχρι να σφίξει (να εμφανιστούν σφιχτά βουναλάκια).
- Προσθέτετε το ζαχαρούχο και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε για 2 λεπτά ακόμα.
- Σ’ένα ξεχωριστό μπολ σπάτε τα μπισκότα σαβαγιάρ.
- Προσθέστε 2 κ.σ. από το μείγμα και ανακατέψτε με τα σαβαγιάρ.
- Προσθέστε τη μαρμελάδα και ανακατέψτε για να δημιουργήσετε ένα εφέ παρφέ. Επαναλάβετε μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
- Μεταφέρετε σ’ένα μεγάλο μπολ και το αφήνετε στη κατάψυξη για 4 ώρες ή όλη τη νύχτα.
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: tastemade.com
Διαφήμιση