Τιραμισού φράουλα: Ένα υπέροχο γλυκό ψυγείου με φράουλες, αρκετά εύκολο στο να το φτιάξετε και πολύ γευστικό.
[ingredients]
[ingredients2]
Εκτέλεση
- Στον κάδο του μίξερ βάζετε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη, το εκχύλισμα βανίλιας, τις φράουλες και χτυπάτε με το φτερό ή το σύρμα σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα μέχρι να διαλυθούν οι φράουλες και να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και χτυπάτε 3-4 λεπτά μέχρι να σφίξει η κρέμα. Δεν χτυπάτε περισσότερο το μείγμα γιατί θα κόψει.
- Μπορείτε να τη βάλετε στο ψυγείο μέχρι να τη χρησιμοποιήσετε.
- Βουτάτε ένα ένα από τα 16 σαβαγιάρ στον χυμό πορτοκάλι, από την πλευρά της ζάχαρης και τα απλώνετε σε ένα ταψί 22×32 μέχρι να καλυφθεί ο πάτος του ταψιού.
- Καλύπτετε με το 1/3 της κρέμας και την απλώνετε με ένα κουτάλι μέχρι να καλυφθεί όλη η επιφάνεια των σαβαγιάρ.
- Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα 16 σαβαγιάρ και την υπόλοιπη κρέμα.
- Βάζετε στο ψυγείο για 3 ώρες μέχρι να παγώσει και να σφίξει η κρέμα.
- Σερβίρετε με επιπλέον φράουλες, φύλλα δυόσμου και ζάχαρη άχνη.
Συνταγή για τιραμισού φράουλα
Πηγή: akispetretzikis.com
Διαφήμιση