Εύκολο υγρό brownie σοκολάτας
Μια πανεύκολη συνταγή για λαχταριστά, υγρά brownies σοκολάτας που θα λατρέψετε! Κάθε μπουκιά θα αποκαλύπτει το… υγρό εσωτερικό του brownie. Ένα υπέροχο γλυκό που συνδυάζεται εξαιρετικά με παγωτό βανίλια.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175 C. Αλείψτε με λίγο λάδι μια φόρμα ψησίματος (22χ30 εκ.).
- Ανακατέψτε σε ένα μεγάλο μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο και το αλάτι. Στη συνέχεια προσθέστε τα αυγά και το λάδι και ανακατέψτε καλά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Τέλος προσθέστε τις σταγόνες σοκολάτας – αφήνοντας μισό φλυτζάνι για τη συνέχεια – και ανακατέψτε καλά.
- Ρίξτε το μείγμα στη φόρμα ψησίματος και μετά ρίξτε από πάνω τις υπόλοιπες σταγόνες σοκολάτας. Ψήστε το στο φούρνο για 22-26 λεπτά.
- Πριν σερβίρετε το brownie αφήστε το να κρυώσει για μερικά λεπτά και μετά βγάλτε το από τη φόρμα.
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: allrecipes.com