Μια υπέροχη συνταγή – παραλλαγή του αγαπημένου δικού μας κορμού – που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι όταν δοκιμάσουν.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Ξεχωρίζετε τα ασπράδια από τους κρόκους.
- Χτυπάτε τους κρόκους με το γλυκαντικό μέχρι να αφρατέψει στη συνέχεια χτυπάτε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα.
- Κοσκινίζετε το κακάο και το ρίχνετε στο μείγμα με τους κρόκους μαζί με τη βανίλια και αφού δέσουν όλα μαζί ρίχνετε ανακατεύοντας απαλά λίγο λίγο τη μαρέγκα.
- Στρώνετε το μείγμα σε τετράγωνο ταψάκι με λαδόκολλα ψήνετε στους 150 για 15 λεπτά.
- Αφού κρυώσει απλώνετε στο παντεσπάνι ένα λεπτό στρώμα μαρμελάδα, χτυπάτε τη σαντιγί με 4 κουταλιές γλυκαντικό μέχρι να στέκεται και την απλώνετε απο πάνω.
- Μετά με προσοχή τυλίγετε το κορμό και το βάζετε στο ψυγείο για 3 ώρες.
Συνταγή για κορμό
Πηγή: syntagesharoula.blogspot.gr
Διαφήμιση