Βρείτε μου έναν που δεν του αρέσουν τα Νάτσος… Εμείς στο foodmaniacs.gr είπαμε να ανεβάσουμε την ελληνική «εκδοχή» των διάσημων νάτσος. Δοκιμάστε τα και σίγουρα θα μας θυμηθείτε!!!
Νάτσος
- 6 Πίτες (για σουβλάκι, αραβικές, κοκ)
- 120 γραμμάρια Φέτα (Σε κομμάτια)
- 1/2 Φλιτζάνι Γιαούρτι
- 1/4 Φλιτζάνι Ελαιόλαδο
- 1 (Λεμόνι) Χυμός Λεμονιού
- 2 Αγγούρια (Κομμένα)
- 1/2 Φλιτζάνι Ελιές (Κομμένες)
- 1 χούφτα Λιαστές ντομάτες (Κομμένες στη μέση)
- 1/4 του φλιτζανιού Άνηθος
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Κόψτε τις πίτες σε τρίγωνα κομμάτια.
- Βάζετε τα κομμάτια σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Πασπαλίζετε με 2 κουταλιές του γλυκού ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
- Ανακατέψτε καλά τα κομμάτια.
- Ψήνετε για 10 λεπτά και τα αφήνετε να κρυώσουν.
- Στο μεταξύ φτιάχνετε το μείγμα με τη φέτα.
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε τη φέτα, το 1/4 γιαούρτι, το ελαιόλαδο και το χυμό από μισό λεμόνι.
- Με ένα αυγοδάρτη ανακατεύετε μέχρι να γίνει το μείγμα κρεμώδες.
- Απλώστε το μείγμα με τη φέτα στις ψημένες φέτες.
- Γαρνίρετε με το αγγούρι, τις ελιές, τη ντομάτα και τον άνηθο.
- Περιχύστε με λίγο ελαιόλαδο και τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού.
Διαφήμιση