Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Ελληνικά Νάτσος

Βρείτε μου έναν που δεν του αρέσουν τα Νάτσος… Εμείς στο foodmaniacs.gr είπαμε να ανεβάσουμε την ελληνική «εκδοχή» των διάσημων νάτσος. Δοκιμάστε τα και σίγουρα θα μας θυμηθείτε!!!

Νάτσος

  • 6 ‏Πίτες (για σουβλάκι, αραβικές, κοκ)
  • 120 γραμμάρια ‏Φέτα (Σε κομμάτια)
  • 1/2 Φλιτζάνι ‏Γιαούρτι
  • 1/4 Φλιτζάνι ‏Ελαιόλαδο
  • 1 (Λεμόνι) ‏Χυμός Λεμονιού
  • 2 ‏Αγγούρια (Κομμένα)
  • 1/2 Φλιτζάνι ‏Ελιές (Κομμένες)
  • 1 χούφτα ‏Λιαστές ντομάτες (Κομμένες στη μέση)
  • 1/4 του φλιτζανιού ‏Άνηθος

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Κόψτε τις πίτες σε τρίγωνα κομμάτια.
  3. Βάζετε τα κομμάτια σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
  4. Πασπαλίζετε με 2 κουταλιές του γλυκού ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
  5. Ανακατέψτε καλά τα κομμάτια.
  6. Ψήνετε για 10 λεπτά και τα αφήνετε να κρυώσουν.
  7. Στο μεταξύ φτιάχνετε το μείγμα με τη φέτα.
  8. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε τη φέτα, το 1/4 γιαούρτι, το ελαιόλαδο και το χυμό από μισό λεμόνι.
  9. Με ένα αυγοδάρτη ανακατεύετε μέχρι να γίνει το μείγμα κρεμώδες.
  10. Απλώστε το μείγμα με τη φέτα στις ψημένες φέτες.
  11. Γαρνίρετε με το αγγούρι, τις ελιές, τη ντομάτα και τον άνηθο.
  12. Περιχύστε με λίγο ελαιόλαδο και τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού.

Greek-Nachos-2

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend