Φιογκάκια με σάλτσα λεμονιού
Τα αγαπημένα μας ζυμαρικά , σε ότι σχήμα κι αν είναι μας αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ !
Τα φιογκάκια με σάλτσα λεμονιού είναι κάτι διαφορετίκό απ΄ότι έχουμε συνηθήσει αλλά αυτό είναι τελικά που μας κερδίζει σ’αυτή τη συνταγή!
[ingredients]
Εκτέλεση
- Βράζετε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Στο μεταξύ, σοτάρετε στη μαργαρίνη το κρεμμύδι και το σκόρδο και σβήνετε με το κρασί και τον χυμό λεμονιού.
- Βράζετε μέχρι να μείνει το 1/3 του υγρού. Προσθέτετε το γάλα (μη προβληματιστείτε αν θα κόψει) και βράζετε μέχρι να μείνει το μισό.
- Ρίχνετε το ξύσμα λεμονιού και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε και βράζετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
- Σουρώνετε τα ζυμαρικά και τα ανακατεύετε στην πηχτή σάλτσα.
- Πασπαλίζετε με πικάντικο τριμμένο τυρί, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, λίγο ακόμα ξύσμα λεμονιού και τα αμύγδαλα και σερβίρετε, χωρίς καθυστέρηση.
Πηγή: ab.gr
Διαφήμιση