Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Φοντάν λευκής σοκολάτας

Το φοντάν ανήκει στην οικογένεια κέικ και είναι διαφορετικό καθώς περιέχει ελάχιστο αλεύρι κι είναι πολύ μαλακό και απίστευτα νόστιμο !

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Αλείφετε τα φορμάκια σας με μαλακό ανάλατο βούτυρο και τα πασπαλίζετε με λίγο αλεύρι. Γυρίστε ανάποδα τα φορμάκια και πασπαλίστε τη περίσσια ποσότητα αλευριού. Τοποθετείστε τα στο ψυγείο.

  2. Λιώνετε σε μπέν μαρί το βούτυρο με τη λευκή σοκολάτα.

  3. Χτυπάτε τη ζάχαρη ,τα αυγά και τη το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι να αφρατέψουν.

  4. Προσθέστε το μείγμα με τη σοκολάτα και ενσωματώστε το αλεύρι με το αλάτι.

  5. Γεμίζετε τα φορμάκια με το μείγμα μέχρι τα 3/4.

  6. Ψήστε για 11-12 λεπτά στους 180 C.

  7. Όσο ψήνονται τα φοντάν χτυπάτε τα βατόμουρα με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να έχετε μια απαλή σάλτσα.

  8. Γυρίστε ανάποδα τα φοντάν και περιχύστε με τη σάλτσα από βατόμουρα. Γαρνίρετε με μερικά ακόμα βατόμουρα.

fontan

foodmaniacs

Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: tastemade.com

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend