Ένα πραγματικά μοναδικά γευστικό φοντάν σοκολάτας με γέμιση από βατόμουρα, εξαιρετικά εύκολο, που θα αποτελέσει ένα από τα αγαπημένα σας γλυκά των Χριστουγέννων και όχι μόνο.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το βούτυρο , τη σοκολάτα και τη ζάχαρη σε ένα πυρίμαχο σκεύος και τοποθετήστε το στο φούρνο μικροκυμάτων για 30”. Αφού λιώσουν και τα βγάλετε ανακατέψτε τα καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Αφήστε το μείγμα σας στην άκρη για 2 λεπτά. Προσθέστε το αυγό και ανακατέψτε. Κατόπιν προσθέστε το αλεύρι και συνεχίστε το καλό ανακάτεμα.
- Βουτυρώνετε τα σκεύη που θα ρίξετε το μείγμα σας και ύστερα πασπαλίζετε με κακάο.
- Καλύψτε το μισό σκεύος με το μείγμα, κατόπιν προσθέστε τα βατόμουρα και μετά ρίξτε το υπόλοιπο μείγμα μέχρι να καλυφθούν τα 3/4 κάθε σκεύους.
- Τοποθετείτε τα σκεύη στο ψυγείο για 35-40 λεπτά και παράλληλα προθερμαίνετε το φούρνο στους 200C.
- Ψήστε για 14 λεπτά ΑΚΡΙΒΩΣ.
- Αναποδωγυρίστε κάθε σκεύος με τη βοήθεια ενός πιάτου, προσθέστε μια μπάλα παγωτό βανίλια και απολαύστε!!
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: tastemade.co.uk
Διαφήμιση