Το fudge ουσιαστικά είναι ένα γλυκό ψυγείου το οποίο είναι στέρεο και κυριολεκτικά λιώνει στο στόμα..
Αν το δοκιμάσετε θα το φτιάχνετε συνέχεια σίγουρα !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Σ’ένα πυρίμαχο σκεύος ρίχνετε τη κουβερτούρα λευκής σοκολάτας, το βούτυρο, το ζαχαρούχο γάλα και τα βάζετε στο φούρνο μικρόκυμάτων για 50-60″ μέχρι να λιώσουν. Επαναλάβετε για άλλα 30″ αν χρειαστεί.
- Στη συνέχεια τοποθετείτε το μείγμα σ’ένα ταψί με αποσπώμενα τοιχώματα για να σας διευκολύνει.
- Περιχύνετε την σάλτσα καραμέλας και με τις άκρες ενός πιρουνιού απλώνετε τη καραμέλα για να δημιουργήσετε εφέ μαρμάρου.
- Αφήστε το στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσει !
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: simplecookingclub.com