Ένα γευστικό και εύκολο πιάτο που όλοι το έχουμε ακουστά αλλά λίγοι γνωρίζουμε ότι μπορούμε να το φτιάξουμε γρήγορα με απλές βασικές γνώσεις μαγειρικής.
Πάμε να δούμε τη συνταγή και την εκτέλεση:
[ingredients]
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στην υψηλότερη θερμοκρασία του.
- Σε ένα μεγάλο ταψί βάζετε τις γαρίδες σε μία στρώση, ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και το σκόρδο, βάζετε τα κομμάτια ντομάτας στα κενά του ταψιού ανάμεσα στις γαρίδες, πασπαλίζετε με τη ρίγανη και σκορπάτε από πάνω τα τυριά.
- Περιχύνετε με το λάδι και το χυμό λεμονιού και ψήνετε για περίπου 6 – 7 λεπτά, μέχρι να μισολιώσουν τα τυριά και να γίνουν τις γαρίδες.
- Αφήνετε μισάνοιχτη την πόρτα του φούρνου για 5 λεπτά, να ξεκουραστεί το φαγητό και σερβίρετε!
Πηγή: gastronomos.gr