Γλειφιτζούρια μήλου με σοκολάτα και καραμέλα
Τα γλυφιτζούρια μήλου ταιριάζουν στο πνεύμα του halloween , είναι ωραία ιδέα για πάρτι και κέρασμα , και θα καταφέρουν τα παιδιά σας να φάνε μήλο αν δεν το τρώνε σκέτο !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Απλώνετε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
- Κόβετε τα μήλα σε ροδέλες με πάχος 1,2 εκ. κι έπειτα τα τρυπάτε με ξυλάκια παγωτού.
- Αφού βάλετε το λάδι καρύδας (σε ρευστή μορφή) στη σοκολάτα, βουτάτε τις φέτες μήλου και τις τοποθετείτε στο ταψί με τη λαδόκολλα. Πασπαλίζετε με πεκάν και αφήνετε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
- Έπειτα πασπαλίζετε με καραμέλα και ρίχνετε λίγο θαλασσινό αλάτι. Τα βάζετε για ακόμα 5 λεπτά στο ψυγείο κι έπειτα σερβίρετε!
Συνταγή για γλυφιτζούρια μήλου με σοκολάτα και καραμέλα
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: delish