Το γλυκό με φράουλα, λευκή σοκολάτα και μασκαρπόνε είναι το ιδανικό δροσιστικό επιδόρπιο που μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα και εύκολα.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε με σύρμα το μασκαρπόνε, το Φιλαδέλφεια (ή το γιαούρτι) τα 85 γραμμάρια άχνη ζάχαρη και τους σπόρους της βανίλιας.
- Ανακατέψτε καλά την κρέμα γάλατος μέχρι να πήξει και ρίξτε τη στο μείγμα με το μασκαρπόνε.
- Προσθέστε το χυμό λεμόνι.
- Πολτοποιήστε τις φράουλες μαζί με την υπόλοιπη άχνη ζάχαρη.
- Τρίψτε τη λευκή σοκολάτα.
- Τοποθετήστε το μείγμα με το μασκαρπόνε σε ένα μεγάλο μπολ ή σε μικρότερα ξεχωριστά.
- Απλώστε το πουρέ φράουλας πάνω από το μείγμα.
- Ρίξτε από πάνω τη τριμμένη λευκή σοκολάτα και τοποθετήστε το μπολ στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρετε!
Πηγή: foodmaniacs.gr
Με έμπνευση και φωτογραφία από : tastykitchen.com
Διαφήμιση