Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Γρήγορες γαρίδες σκάμπι στο γκριλ

Η γαρίδες είναι απ’τα αγαπημένα μαλάκια για την ελαφριά της γεύση αλλά και για τον πασπαρτού της ρολό στη μαγειρική. Γίνονται εύκολα και γρήγορα και συνοδεύουν κάθε είδους πιάτο ( ρύζι , πατάτες , μακαρόνια ) !

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνετε το γκριλ σε υψηλή θερμοκρασία. Κόβετε 4 αλουμινόχαρτα 30 εκ. το καθένα.
  2. Σε κάθε αλουμινόχαρτο βάζετε τις γαρίδες , τα λεμόνια , το σκόρδο, τον μαϊντανό, τη κόκκινη πιπεριά σε σκόνη και το βούτυρο. Πασπαλίζετε με λευκό κρασί , αλάτι και πιπέρι.
  3. Τυλίγετε τα αλουμινόχαρτα πολύ καλά και γυρίζετε τις άκρες ώστε να μην ξεχειλίσει το περιεχόμενο.
  4. Βάζετε στο γκρίλ μέχρι να μαγειρευτούν οι γαρίδες , για 10 λεπτά.

Γρήγορες γαρίδες σκάμπι στο γκριλ

Με έμπνευση και φωτογραφία από delish

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend