Γρήγορες γαρίδες σκάμπι στο γκριλ
Η γαρίδες είναι απ’τα αγαπημένα μαλάκια για την ελαφριά της γεύση αλλά και για τον πασπαρτού της ρολό στη μαγειρική. Γίνονται εύκολα και γρήγορα και συνοδεύουν κάθε είδους πιάτο ( ρύζι , πατάτες , μακαρόνια ) !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε το γκριλ σε υψηλή θερμοκρασία. Κόβετε 4 αλουμινόχαρτα 30 εκ. το καθένα.
- Σε κάθε αλουμινόχαρτο βάζετε τις γαρίδες , τα λεμόνια , το σκόρδο, τον μαϊντανό, τη κόκκινη πιπεριά σε σκόνη και το βούτυρο. Πασπαλίζετε με λευκό κρασί , αλάτι και πιπέρι.
- Τυλίγετε τα αλουμινόχαρτα πολύ καλά και γυρίζετε τις άκρες ώστε να μην ξεχειλίσει το περιεχόμενο.
- Βάζετε στο γκρίλ μέχρι να μαγειρευτούν οι γαρίδες , για 10 λεπτά.
Με έμπνευση και φωτογραφία από delish
Διαφήμιση