Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

H πιο απλή συνταγή για σπιτικές κρέπες

Μια υπέροχη συνταγή που θα χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά. Πρόκειται για μια πανεύκολη και βασική συνταγή για να φτιάξετε κρέπες, είτε αλμυρές είτε γλυκές!

[ingedients]

Εκτέλεση

  1. Βάζετε στο κάδο του μίξερ όλα τα προαναφερόμενα υλικά με τη σειρά που αναφέρονται [εκτός από το βιτάμ]. Χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να γίνει ένας λείος χυλός.
  2. Σε ένα τηγάνι (αντικολλητικό) 20 εκατοστών βάζετε μια κουταλιά βιτάμ να κάψει.
  3. Μόλις κάψει, παίρνετε ένα φλιντζανάκι του καφέ και γεμίζετε με το χυλό σας όχι μέχρι επάνω το φλυτζανάκι σας , το ρίχνετε στο καυτό βούτυρο και μετακινείτε το χυλό με το τηγάνι σας, κάνοντας κυκλικές κινήσεις, με τρόπο ώστε να πάει παντού ο χυλός.
  4. Σιγοτηγανίζετε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να πήξει και να σταθεροποιηθεί από τη κάτω πλευρά -3′ περίπου- και μετά με τη βοήθεια φαρδιάς σπάτουλας το γυρίζετε να τηγανισθεί και από την άλλη.
  5. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία – καυτό βιτάμ, χυλός- για όλες τις κρέπες σας.
  6. Τις τοποθετείτε τη μια πάνω στην άλλη σε μεγάλο πιάτο.

Σημείωση: Το βιτάμ πρέπει να είναι καυτό πριν βάλετε το χυλό.

κρέπες

Πηγή: sintayes.gr

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!

Send this to a friend