Ένα ιδιαίτερο και αρκετά αρωματικό και γευστικό γλύκισμα με σοκολάτα και πορτοκάλι. Έναν από τους πιο δημοφιλής συνδυασμούς.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ βάζετε το ζαχαρούχο γάλα μαζί με το βούτυρο και τα λιώνετε στον φούρνο μικροκυμάτων για 1, 5 με 2 λεπτά ανάλογα την δύναμη του φούρνου.
- Στη συνέχεια κόβετε την κουβερτούρα σε ψιλά κομμάτια και βγάζετε το ζεστό ζαχαρούχο γάλα από τον φούρνο.
- Με μια σπάτουλα ενώνετε την κουβερτούρα με το ζαχαρούχο, το ξύσμα από 1 πορτοκάλι και όταν λιώσει προσθέτετε και το κακάο.
- Ανακατεύετε απαλά με μια σπάτουλα και προσθέτετε τα μπισκότα χοντρά τριμμένα.
- Ρίχνετε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί ή με λαδόκολλα καλύτερα για να κόβεται στο τέλος πιο εύκολα.
- Αφήνετε να παγώσει καλά για 3 ώρες και σερβίρετε.
Πηγή: newsbeast.gr