Αρνίσια παϊδάκια με ασιατική σάλτσα BBQ
Απλά δοκιμάστε την! Η σάλτσα αυτή «δένει» τέλεια με τα παϊδάκια και θα σας κάνει να θέλετε να τα φτιάξετε ξανά και ξανά…
[ingredients]
[ingredients2]
[ingredients3]
Εκτέλεση
Για τη Μαρινάδα:
- Σε βαθύ μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας.
- Βάζετε τα παϊδάκια, ανακατεύετε καλά να καλυφτούν, σκεπάζετε με μεμβράνη και βάζετε στο ψυγείο για 3 ώρες, να μαριναριστούν.
- Σκουπίζετε τα παϊδάκια με χαρτί κουζίνας από τη μαρινάδα και τα βάζετε στη σχάρα.
- Ψήνετε στα κάρβουνα ή σε ψησταριά γκαζιού για περίπου 20 – 25 λεπτά, γυρίζοντάς τα και από τις δύο πλευρές, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν (Εναλλακτικά, τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στη λειτουργία του αέρα, στους 200° C, για 15 – 17 λεπτά).
Για τη Σάλτσα:
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα βαθύ μπολ.
- Μοιράζετε τη σάλτσα σε ατομικά μπολάκια, ώστε, αν θέλετε, να «βουτάτε» τα παϊδάκια σας!
Πηγή: gastronomos.gr
Διαφήμιση