Ο νόστιμος συνδυασμός φράουλας και ροδάκινου δένει τόσο αρμονικά ! Και η τραγανή κρούστα που όταν την κόβεις με το πιρούνια κάνει ένα ευχάριστο ΚΡΑΤΣΣ.. !
Είναι και γλυκό και αναζωογονητικό !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 230 C.
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα ροδάκινα και τις φράουλες.
- Προσθέστε τη ζάχαρη και τη βανίλια έτσι ώστε να καλυφθούν τα φρούτα.
- Αφήστε στην άκρη το μείγμα να απορροφηθεί ενώ ετοιμάζετε τη βάση του.
- Αφού αποψύξετε τη τάρτα απλώστε τη σε βουτυρωμένο ταψί 23 εκ.
- Ριξτέ μέσα το μείγμα με τα φρούτα.
- Γυρίστε τις άκρες τις τάρτας προς τα μέσα και περάστε τις με ασπράδι αβγού.
- Πασπαλίστε με ζάχαρη και ψήστε για 10-12 λεπτά.
Πηγή : foodmaniacs
Με έμπνευση και φωτογραφία από: getinmybelly
Διαφήμιση