Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Η καλύτερη μαρινάδα για τις μπριζόλες!

Η μπριζόλες είναι ένα αγαπημένο κρέας το οποίο αν μαριναριστεί σωστά μπορεί να κάνει να κάνει τη

διαφορά από μια απλά καλοψημένη μπριζόλα !

Για τη μαρινάδα θα χρειαστείτε:

  • 1 ‏μπριζόλα
  • 8-10 κ.σ. ‏worcestershire σος
  • 2 κ.σ. ‏γαλλική μουστάρδα
  • 2 κ.σ. ‏δεντρολίβανο
  • ‏ελαιόλαδο
  • 1 ‏σακούλα που κλείνει αεροστεγώς

Εκτέλεση

  1. Την προηγούμενη ημέρα ή τουλάχιστον λίγες ώρες πριν μαγειρέψετε τοποθετείστε τη μπριζόλα σε μια σακούλα που κλείνει αεροστεγώς. Tip : Αναλόγως το μέγεθος της μπριζόλας προσαρμόστε τη δοσολογία της μαρινάδας.
  2. Προσθέστε 8 με 10 κ.σ. worcestershire και 2 μεγάλες κ.σ. γαλλικής μουστάρδας (dijon).
  3. Ψιλοκόβετε 2 κλοναράκια δεντρολίβανο τα οποία προσθέτετε στη σακούλα μαζί με μια γενναία δόση ελαιόλαδου.
  4. Βγάλετε τον αέρα απ’τη σακούλα, κλείστε τη καλά και κάντε μασάζ στη μπριζόλα για να πάνε παντού τα συστατικά.
  5. Αφήστε τη στο ψυγείο για μερικές ώρες , καλύτερα για όλη τη νύχτα.
  6. Περίπου μιάμιση ώρα πριν μαγειρέψετε βγάζετε τη μπριζόλα εκτός ψυγείου και τη τοποθετείτε σε μια δροσερή γωνία ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  7. Μόλις το κρέας έρθει σε θερμοκρασία δωματίου , σκουπίστε το ελαφρά με χαρτί κουζίνας και μαγειρέψτε το όπως σας αρέσει.

i-kalyteri-marinada-gia-brizoles

foodmaniacs

Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: jamieoliver.com

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!

Send this to a friend