Η καλύτερη μαρινάδα για τις μπριζόλες!
Η μπριζόλες είναι ένα αγαπημένο κρέας το οποίο αν μαριναριστεί σωστά μπορεί να κάνει να κάνει τη
διαφορά από μια απλά καλοψημένη μπριζόλα !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Την προηγούμενη ημέρα ή τουλάχιστον λίγες ώρες πριν μαγειρέψετε τοποθετείστε τη μπριζόλα σε μια σακούλα που κλείνει αεροστεγώς. Tip : Αναλόγως το μέγεθος της μπριζόλας προσαρμόστε τη δοσολογία της μαρινάδας.
- Προσθέστε 8 με 10 κ.σ. worcestershire και 2 μεγάλες κ.σ. γαλλικής μουστάρδας (dijon).
- Ψιλοκόβετε 2 κλοναράκια δεντρολίβανο τα οποία προσθέτετε στη σακούλα μαζί με μια γενναία δόση ελαιόλαδου.
- Βγάλετε τον αέρα απ’τη σακούλα, κλείστε τη καλά και κάντε μασάζ στη μπριζόλα για να πάνε παντού τα συστατικά.
- Αφήστε τη στο ψυγείο για μερικές ώρες , καλύτερα για όλη τη νύχτα.
- Περίπου μιάμιση ώρα πριν μαγειρέψετε βγάζετε τη μπριζόλα εκτός ψυγείου και τη τοποθετείτε σε μια δροσερή γωνία ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
- Μόλις το κρέας έρθει σε θερμοκρασία δωματίου , σκουπίστε το ελαφρά με χαρτί κουζίνας και μαγειρέψτε το όπως σας αρέσει.
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: jamieoliver.com
Διαφήμιση