Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Το καλύτερο παγωτό χωνάκι μπισκότο

Λέμε ότι είναι το καλύτερο παγωτό μπισκότο γιατί έχει μια ολόκληρη μπάλα ζύμης μπισκότου !

Και το καλύτερο είναι ότι η ζύμη είναι χωρίς αυγά και χωρίς αλεύρι , δηλαδή 100% ασφαλής για κατανάλωση !

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Σ’ένα μέτριο μπολ ανακατεύετε το βούτυρο ,τη καστανή ζάχαρη ,την άχνη ζάχαρη ,το τυρί κρέμα ,τη βανίλια ,το αλάτι και τα κομμάτια σοκολάτας. Ανακατεύετε μέχρι να γίνει λείο το μείγμα. Παίρνετε 1/4 της ζύμης με ένα κουτάλι παγωτού. Βάζετε τα μπαλάκια ζύμης για μισή ώρα στη κατάψυξη να παγώσουν.
  2. Στη συνέχεια γεμίζετε τα χωνάκια με παγωτό που το έχετε αφήσει για λίγο εκτός ψυγείου να μαλακώσει, μέχρι το χείλος και μαχαίρι βουτύρου ισιώνετε την επιφάνεια. Βάζετε στο ψυγείο για μισή ώρα να παγώσουν.
  3. Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί , προσθέτετε το λάδι καρύδας και όταν λιώσουν τα αφήνετε να κρυώσουν.
  4. Για να συναρμολογήσετε τα χωνάκια : Παίρνετε μια μπαλίτσα ζύμης παγωτού και την βάζετε στο χωνάκι και περιχύνετε με τη λιωμένη σοκολάτα και πασπαλίζετε με τρούφες.

pagoto chonaki mpiskoto

foodmaniacs

Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: delish.com

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend