Κανελόνια από κρέπες
Τα κανελόνια από κρέπες είναι μία εναλλακτική συνταγή για να φτιάξετε κανελόνια. Σας εγγυόμαστε όμως πως το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο!
[ingredients]
Εκτέλεση
- Σοτάρετε το κρεμμύδι με το βούτυρο ώσπου να μαραθεί και προσθέτετε τον κιμά.
- Τον σοτάρετε μερικά λεπτά και ρίχνετε το ζωμό αφού τον διαλύσετε σε 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζεστό νερό.
- Αφήνετε τον κιμά να σιγοψηθεί για 1/2 ώρα ώσπου να μείνει με το βούτυρο.
- Ρίχνετε το σπανάκι, λίγο αλάτι και πιπέρι, τους κρόκους αυγών και τη φρυγανιά.
- Μοιράζετε το παραπάνω μείγμα πάνω στις κρέπες και τις διπλώνετε σε σχήμα φακέλου.
- Τις βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί, σκεπάζετε με νόστιμη σάλτσα τομάτα και πασπαλίζετε με αρκετό τυρί.
- Ψήνετε τις κρέπες σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά.
- Τις σερβίρετε ζεστές.
Tip: Προσθέτετε στο μείγμα 1 κουταλιά του τσαγιού θρυμματισμένο κόλλιαντρο.
Πηγή: sintages-jotis.gr