Συνταγή για ένα λαχταριστό και αφράτο κέικ σοκολάτας με ινδοκάρυδο που θα λατρέψει όλη η οικογένεια!
[ingredients]
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Ρίχνετε όλα τα υλικά για το κέικ στο κάδο του μίξερ και τα χτυπάτε πρώτα για 1 λεπτό σε χαμηλή ταχύτητα και έπειτα για 3 λεπτά στη μεσαία.
- Αδειάζετε τη ζύμη σε μεγάλη καλά βουτυρωμένη φόρμα για κέικ, με άνοιγμα στο κέντρο.
- Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα. Όταν το βγάλετε από το φούρνο, αφήνετε να σταθεί για 5 λεπτά και αναποδογυρίζετε σε πιατέλα.
- Αφήστε το να κρυώσει εντελώς. Τέλος πασπαλίζετε με ινδική καρύδα και σερβίρετε.
Πηγή: newsbeast.gr