Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Κοτόπουλο με γιαούρτι και κάρυ

Μια νόστιμη, ινδική συνταγή για το μεσημέρι από το Δημήτρη Σαρμούτσο.

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο μαζί με το κύμινο και το κάρυ ώσπου να ροδίσει.
  2. Προσθέτουμε τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά.
  3. Αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον πελτέ ντομάτας.
  4. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και ψήνουμε το κοτόπουλο σε χαμηλή θερμοκρασία έως ότου μαλακώσει.
  5. Προσθέτουμε το γιαούρτι, κουνάμε την κατσαρόλα να πάει παντού και ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά.
  6. Στο τέλος ρίχνουμε τον μαϊντανό. Σερβίρουμε με λευκό ρύζι μπασμάτι.

kotopoylo-megiaoyrti-kai-kary

Πηγή: greece.fage.eu

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend