Κοτόπουλο με γιαούρτι και κάρυ
Μια νόστιμη, ινδική συνταγή για το μεσημέρι από το Δημήτρη Σαρμούτσο.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο μαζί με το κύμινο και το κάρυ ώσπου να ροδίσει.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά.
- Αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον πελτέ ντομάτας.
- Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και ψήνουμε το κοτόπουλο σε χαμηλή θερμοκρασία έως ότου μαλακώσει.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι, κουνάμε την κατσαρόλα να πάει παντού και ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά.
- Στο τέλος ρίχνουμε τον μαϊντανό. Σερβίρουμε με λευκό ρύζι μπασμάτι.
Πηγή: greece.fage.eu