Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

sexvibe

Διαφήμιση

Κοτόπουλο καπρέζε με ντοματίνια

Τα ντοματίνια μαγειρεμένα στο ξύδι μπαλσάμικο αναδεικνύει υπέροχα το κοτόπουλο και τη λιωμένη μοτσαρέλα ! 

Για το κοτόπουλο καπρέζε με ντοματίνια θα χρειαστείτε:

  • 1 κ.σ. ‏Ελαιόλαδο
  • 4 ‏Φιλέτα στήθους κοτόπουλου
  • ‏Χοντρό αλάτι , φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1/4 της κούπας ‏Βαλσάμικο λάδι
  • 2 ‏Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 κούπες ‏Ντοματίνια
  • 2 κ.σ. ‏Φρέσκος βασιλικός
  • 4 ‏Φέτες μοτσαρέλας

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά ζεσταίνετε το λάδι.
  2. Πασπαλίζετε το κοτόπουλο με αλάτι και πιπέρι και στις 2 μεριές και μαγειρεύετε μέχρι να πάρει ένα χρυσό χρώμα και να μαγειρευτεί από μέσα περί τα 6 λεπτά κάθε πλευρά. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο.
  3. Στο ίδιο τηγάνι προσθέστε το μπαλσάμικο και κουνήστε λίγο το τηγάνι να πάει παντού. Προσθέστε το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι να βγάλει το άρωμα του για 1 λεπτό. Προσθέστε τα ντοματάκια και πασπαλίστε με αλάτι. Αφήστε τα να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν για 5 με 7 λεπτά.
  4. Προσθέστε τον βασιλικό και ανακατέψτε.
  5. Βάζετε πάνω από τα ντοματάκια το κοτόπουλο και το γαρνίρετε με μια φέτα μοτσαρέλα. Καλύπτετε το τηγάνι για να λιώσει το τυρί.
  6. Σερβίρετε γαρνίροντας με τα ψημένα ντοματίνια και το ζουμί τους.

kotopoulo mozarella

Πηγή : foodmaniacs ,

Με έμπευση και φωτογραφία από: delish

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

additional reading kirmiziyilan.com
 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend