Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Κρεμώδης carbonara

Μια εναλλακτική συνταγή της αγαπημένης μας carbonara, που είναι πιο κρεμώδης αλλά εξίσου τέλεια σε γεύση!

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και σωτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Προσθέστε το μπέικον, μαγειρέψτε το μέχρι να πάρει ένα καφέ χρώμα και ύστερα προσθέστε τα μανιτάρια και μαγειρέψτε τα για 1-2 λεπτά.
  3. Ύστερα ρίξτε το λευκό κρασί και την κρέμα γάλακτος και αφού αρχίσει να βράζει το μείγμα χαμηλώστε τη φωτιά.
  4. Συνεχίστε να σιγοβράζετε το μείγμα μέχρι να αρχίσει να γίνεται πυκνό.
  5. Ρίξτε το αυγό και λίγο πιπέρι και σιγοβράστε για 30 δευτερόλεπτα, ανακατεύοντας ασταμάτητα.
  6. Τώρα που η σάλτσα σας είναι έτοιμη, ρίξτε στο τηγάνι τα μακαρόνια (τα έχετε βράσει πριν).
  7. Ανακατέψτε για λίγο μέχρι η σάλτσα να δέσει με τα μακαρόνια.
  8. Προτείνουμε να σερβίρετε με λίγο ψωμάκι και μια δροσερή πράσινη σαλάτα!

syntagi_gia_carbonara

foodmaniacs.gr

Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: bestrecipes.com.au

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend