Κρεμώδης carbonara
Μια εναλλακτική συνταγή της αγαπημένης μας carbonara, που είναι πιο κρεμώδης αλλά εξίσου τέλεια σε γεύση!
[ingredients]
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και σωτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέστε το μπέικον, μαγειρέψτε το μέχρι να πάρει ένα καφέ χρώμα και ύστερα προσθέστε τα μανιτάρια και μαγειρέψτε τα για 1-2 λεπτά.
- Ύστερα ρίξτε το λευκό κρασί και την κρέμα γάλακτος και αφού αρχίσει να βράζει το μείγμα χαμηλώστε τη φωτιά.
- Συνεχίστε να σιγοβράζετε το μείγμα μέχρι να αρχίσει να γίνεται πυκνό.
- Ρίξτε το αυγό και λίγο πιπέρι και σιγοβράστε για 30 δευτερόλεπτα, ανακατεύοντας ασταμάτητα.
- Τώρα που η σάλτσα σας είναι έτοιμη, ρίξτε στο τηγάνι τα μακαρόνια (τα έχετε βράσει πριν).
- Ανακατέψτε για λίγο μέχρι η σάλτσα να δέσει με τα μακαρόνια.
- Προτείνουμε να σερβίρετε με λίγο ψωμάκι και μια δροσερή πράσινη σαλάτα!
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: bestrecipes.com.au