Συνταγή για να φτιάξετε πολύ γρήγορα και οικονομικά ένα υπέροχο γλυκό ψυγείου με Νουτέλα.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Παίρνετε ένα ταψάκι διαστάσεων 20×20 περίπου.
- Καλύπτετε τον πάτο με μπισκότα.
- Ετοιμάζετε την κρέμα βάζοντας τα 2/3 γάλατος μαζί με την ζάχαρη σε κατσαρόλα να κάψει.
- Διαλύετε στο υπόλοιπο γάλα το άνθος αραβοσίτου και προσθέστε στην κατσαρόλα να βράσει σε δυνατή φωτιά,ανακατεύοντας συνέχεια ώσπου να δέσει.
- Αποσύρετε και ρίχνετε τη νουτέλα.
- Ανακατεύετε καλά.
- Ρίχνετε τη μισή κρέμα πάνω στα μπισκότα.
- Καλύπτετε με μια στρώση μπισκότα ακόμη.
- Ρίχνετε την υπόλοιπη κρέμα και τελειώνετε με μπισκότα.
- Αφήνετε να κρυώσει και βάζετε στο ψυγείο να σφίξει καλά και να παγώσει η κρέμα.
- Πριν το σερβίρισμα πασπαλίζετε με άχνη, λίγο καφέ και γαρνίρετε με σιρόπι σοκολάτας αν θέλετε.
Συνταγή για γλυκό ψυγείου με Νουτέλα
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Διαφήμιση