Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Λεμονάτη κρέμα

Η λεμονάτη κρέμα είναι μια συνταγή του Έκτορα Μποτρίνι οπότε καταλαβαίνετε πως η επιτυχία της είναι αναμφίβολλη !

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Σε ένα κατσαρολάκι σε μπεν μαρί λιώνετε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη.
  2. Μόλις έχει λιώσει καλά ρίχνετε μέσα τα αυγά που έχουμε χτυπήσει για ομελέτα, το χυμό λεμονιού και τη φλοίδα τριμμένη.
  3. Στη συνέχεια ρίχνετε τη βανίλια, πάντα ανακατεύοντας σε χαμηλή φωτιά και προσέχοντας να μη κόψει.
  4. Είναι έτοιμο μόλις ξεκινάει να γίνεται κρέμα. Αποσύρετε από τη φωτιά, περνάτε από πολύ ψιλή σίτα και αποθηκεύετε στο ψυγείο για 3-4 ημέρες.
  5. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σαν γέμιση σε μπισκότα, σε πάστα φλώρα ή όπου αλλού προτιμάτε.

κρέμα-λεμόνι

Συνταγή για κρέμα λεμόνι

newsbeast

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend