Λιγκουίνι με γαρίδες, πορτοκάλι και εστραγκόν
Μια γεύση που ακούγεται πιο εξεζητημένη από ό,τι πραγματικά είναι.
Ο συνδυασμός του πορτοκαλιού με το εστραγκόν είναι πολύ αρμονικός και η κρέμα ισορροπεί τις οξύτητες δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη πάστα.
[ingredients]
Εκτέλεση
1.Βράζετε και στραγγίζετε τα λιγκουίνι
2.Σε ένα τηγάνι, σοτάρετε το κρεμμύδι ώσπου να χρυσίσει και προσθέτε το αλατοπίπερο.
3.Προσθέτετε τις γαρίδες και το χυμό πορτοκαλιού και σιγοβράζετε 15-20 λεπτά.
4.Προσθέτετε την κρέμα ή το γάλα για να διατηρήσετε την επιθυμητή ποσότητα σάλτσας.
5.Βάζετε το εστραγκόν και τη φλούδα πορτοκαλιού.
6.Προσθέτετε το διαλυμένο σε νερό κορνφλάουρ για να δέσει η σάλτσα.
7.Περιχύνετε τα λιγκουίνι με τη σάλτσα, ανακατεύτε και σερβίρουμε.
Πηγή: gourmed
Διαφήμιση