Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Λιγκουίνι με γαρίδες, πορτοκάλι και εστραγκόν

Μια γεύση που ακούγεται πιο εξεζητημένη από ό,τι πραγματικά είναι.

Ο συνδυασμός του πορτοκαλιού με το εστραγκόν είναι πολύ αρμονικός και η κρέμα ισορροπεί τις οξύτητες δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη πάστα.

[ingredients]

Εκτέλεση

1.Βράζετε και στραγγίζετε τα λιγκουίνι

2.Σε ένα τηγάνι, σοτάρετε το κρεμμύδι ώσπου να χρυσίσει και προσθέτε το αλατοπίπερο.

3.Προσθέτετε τις γαρίδες και το χυμό πορτοκαλιού και σιγοβράζετε 15-20 λεπτά.

4.Προσθέτετε την κρέμα ή το γάλα για να διατηρήσετε την επιθυμητή ποσότητα σάλτσας.

5.Βάζετε το εστραγκόν και τη φλούδα πορτοκαλιού.

6.Προσθέτετε το διαλυμένο σε νερό κορνφλάουρ για να δέσει η σάλτσα.

7.Περιχύνετε τα λιγκουίνι με τη σάλτσα, ανακατεύτε και σερβίρουμε.

λινγκουίνι με γαρίδες

Πηγή: gourmed

5/5 - (1 vote)

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend