Μαλακά μπισκότα με γέμιση καραμέλας
Γίνονται πανεύκολα και λιώνουν στο στόμα! Τα μαλακά μπισκότα με γέμιση καραμέλας θα πρωταγωνιστήσουν στο τραπέζι !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Λιώστε την κουβερτούρα και το βούτυρο στα μικροκύματα για περίπου 2 λεπτά ή μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
- Ανακατεψτε την καλά.
- Ρίξτε το ζαχαρούχο γάλα και τη βανίλια και ανακάτεψε.
- Προσθέστε το αλεύρι και τα καρύδια και ανακάτεψτε καλά να σχηματιστεί η ζύμη.
- Χρησιμοποιώντας το κουτάλι του παγωτού παίρνετε μικρά μπαλάκια ζύμης, βάζετε στο κέντρο τους ένα κομμάτι καραμέλα και τα πλάθετε για να γίνουν στρογγυλά και τέλος, τα βουτάτε στη ζάχαρη.
- Βάζετε τα μπισκότα σε λαμαρίνα που έχετε στρώσει με λαδόκολλα αφήνοντας μικρή απόσταση μεταξύ τους.
- Ψήστε για 6-8 λεπτά ή μέχρι να γυαλίσουν ελαφρά.
- Περιμένετε 5 λεπτά αφού σβήσετε το φούρνο.
- Αποσύρετε και αφήνετε να κρυώσουν τελείως.
πηγή: tlife