Σπιτικό marshmellow fluff
Είναι ένα συστατικό που δίνει πολύ ωραία υφή στα γλυκά και εμπλουτίζει τη γεύση τους. Η παρασκευή του είναι εύκολη κι επειδή σε πολλές συνταγές θα το βρείτε ως συστατικό , σας δίνουμε εμείς τη λύση !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τη ζάχαρη, τη γλυκόζη, το νερό και το αλάτι και τα βράζετε σε μέτρια προς δυνατή εστία.
- Στο κάδο του μίξερ ρίχνετε τα 2 ασπράδια αυγών με το κρεμόριο και τα ανακατεύουμε σε μεσαία προς δυνατή ταχύτητα μέχρι να αρχίζει να ασπρίζει το μείγμα.
- Στο μεταξύ όταν το θερμόμετρο δείξει 230 βαθμούς F – 120 βαθμούς Κελσίου στο μείγμα της κατσαρόλας τότε το αποσύρετε και το ρίχνετε σίγα σιγά μέσα στο μείγμα του μίξερ.
- Όταν ρίχνετε όλο το σιρόπι στο μίξερ τότε βάζετε τη δυνατή σκάλα στο μίξερ και το χτυπάμε για 8 λεπτά, προς το τέλος προσθέτετε και τη βανίλια.Σερβίρετε με μπισκότα, με παγωτά και με ότι άλλο θέλετε.
Πηγή: sidagi.gr
Διαφήμιση