Συνταγή για μερακλήδες που θυμίζει Ελλάδα! Ένας εξαιρετικός συνδυασμός υλικών που δένουν τέλεια μεταξύ τους προσφέροντας ένα εύγευστο αποτέλεσμα.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Πλένετε τις μελιτζάνες μας και τις αφήνετε σε νερό με αλάτι για να ξεπικρίσουν για περίπου 20 λεπτά, τις στραγγίζετε καλά και τις σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας.
- Τις σοτάρετε σε ελαιόλαδο με τις πιπεριές και τις στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας. Βράζετε την ντομάτα με το σκόρδο, μαζί με αλάτι και ζάχαρη για 5 λεπτά.
- Μέσα σε μια κατσαρόλα απλώνετε τις μελιτζάνες, το μαϊντανό, τις πιπεριές, τα τυριά και τέλος τη σάλτσα ντομάτας.
- Σκεπάζετε και αφήνετε να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι μελιτζάνες και να λιώσουν τα τυριά.
Πηγή: newsbeast.gr
Διαφήμιση