Είναι σαν ψωμί, αλλά σιροπιασμένο μέχρι μέσα. Αυτό το μελόψωμο δεν χρειάζεται καθόλου αλεύρι ή
ζάχαρη και είναι το τέλειο πρωινό.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά τα αβγά και ρίχνουμε το μέλι.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα στέρεα υλικά, εκτός από τις σταφίδες και τα ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε σιγά σιγά τα στέρεα υλικά μέσα στο μείγμα με τα αβγά και το μέλι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Προσθέτουμε και τις σταφίδες.
- Βάζουμε το μείγμα μας μέσα σε ένα φορμάκι για ψωμί και ψήνουμε 30-35 λεπτά.
- Το αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.
Πηγή: huffingtonpost
Ενδιαφερον. Μα που βρισκουμε αλευρι αμυγδαλου;
Καλησπέρα Κάλλια,
Μπορείς να βρεις σίγουρα στα μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα! 🙂