Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Μιλφέιγ πορτοκάλι-γιαούρτι με σαβαγιάρ

Το μιλφέιγ πορτοκάλι-γιαούρτι είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα παραλλαγή καθώς αντί για σφολιάτα συνδυάζεται με μπισκότα σαβαγιάρ και απογειώνεται το άρωμα του από το πορτοκάλι !

[ingredients]

[ingredients2]

Εκτέλεση

  1. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ χρησιμοποιώντας την κρέμα γάλακτος και τον χυμό πορτοκαλιού αντί για γάλα.
  2. Προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε.
  3. Βάζετε στη φωτιά το βούτυρο και τη ζάχαρη και μόλις λιώσει η ζάχαρη προσθέτετε τα αμύγδαλα και ανακατεύετε συνεχώς  μέχρι να καραμελώσουν.
  4. Τα απλώνετε σε μία λαδόκολλα και τα αφήνετε να κρυώσουν.
  5. Τα προσθέτετε στην έτοιμη κρέμα.
  6. Σε μία φόρμα με διάμετρο 26 εκατοστά, βάζετε μία στρώση σαβαγιάρ και απλώνετε τη μισή κρέμα.
  7. Επαναλαμβάνετε μία φορά.
  8. Τρίβετε από πάνω τα υπόλοιπα σαβαγιάρ και πασπαλίζετε με Ζάχαρη Άχνη.

Πηγή: sintages-jotis.gr

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend