Το αγαπημένο μας μιλφέιγ σε μια διαφορετική αλλά εξίσου γευστική εκτέλεση!
[ingedients]
Εκτέλεση
- Κόβετε τα φύλλα της σφολιάτας σε ίσα ορθογώνια κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί.
- Τα τρυπάτε σε διάφορα σημεία με ένα πιρούνι για να μη φουσκώσουν και τα ψήνετε στους 160 βαθμούς για 40 λεπτά.
- Σπάτε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν-μαρί.
- Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και την αναμειγνύετε με τον πουρέ του κάστανου.
- Προσθέτετε τη σοκολάτα στο μείγμα και ανακατεύετε απαλά.
- Αφήνετε την κρέμα για μισή ώρα στο ψυγείο για να σταθεί.
- Φτιάχνετε 6 μιλφέιγ τριγωνικά, χρησιμοποιώντας 3 ψημένα τρίγωνα για το καθένα, απλώνοντας ανάμεσά τους κρέμα και φτιάχνετε δύο στρώσεις.
- Πασπαλίζετε την επιφάνεια των γλυκών με την άχνη και γαρνίρουμε με τις φλούδες σοκολάτας και μαρόν-γλασέ.
Πηγή: newsbeast.gr