Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Μιλφέιγ σοκολάτας με κάστανο

Το αγαπημένο μας μιλφέιγ σε μια διαφορετική αλλά εξίσου γευστική εκτέλεση!

[ingedients]

Εκτέλεση

  1. Κόβετε τα φύλλα της σφολιάτας σε ίσα ορθογώνια κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί.
  2. Τα τρυπάτε σε διάφορα σημεία με ένα πιρούνι για να μη φουσκώσουν και τα ψήνετε στους 160 βαθμούς για 40 λεπτά.
  3. Σπάτε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν-μαρί.
  4. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και την αναμειγνύετε με τον πουρέ του κάστανου.
  5. Προσθέτετε τη σοκολάτα στο μείγμα και ανακατεύετε απαλά.
  6. Αφήνετε την κρέμα για μισή ώρα στο ψυγείο για να σταθεί.
  7. Φτιάχνετε 6 μιλφέιγ τριγωνικά, χρησιμοποιώντας 3 ψημένα τρίγωνα για το καθένα, απλώνοντας ανάμεσά τους κρέμα και φτιάχνετε δύο στρώσεις.
  8. Πασπαλίζετε την επιφάνεια των γλυκών με την άχνη και γαρνίρουμε με τις φλούδες σοκολάτας και μαρόν-γλασέ.

milfei_sokolatas

Πηγή: newsbeast.gr

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend