Μίνι cheesecake φράουλα
Τέλειες μικρές – μίνι μπουκίτσες cheesecake με μαρμελάδα φράουλα ή φραγκοστάφυλο. Σας προτείνουμε να φτιάξετε μισά με φράουλα και μισά με φραγκοστάγυλο!
[ingredients]
Εκτέλεση
- Κομματιάζετε τα μπισκότα, τα περνάμε στο μίξερ και τα ανακατεύετε με το βούτυρο.
- Μοιράζετε το μείγμα στα 12 χαρτάκια, το πλακώνετε πολύ καλά και βάζετε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 170 βαθμούς.
- Προσέχετε να μη μαυρίσουν οι άκρες από τα χαρτάκια.
- Βγάζετε από το φούρνο και ανεβάζετε τη θερμοκρασία στους 180 βαθμούς.
Για τη γέμιση
- Σε ένα μπολ δουλεύετε πολύ καλά το Φιλαδέλφεια με τη ζάχαρη.
- Προσθέτετε το ξύσμα λεμονιού και τη βανίλια. Σιγά σιγά βάζετε τα 2 αυγά που έχουμε σε θερμοκρασία δωματίου, στη συνέχεια το αλεύρι και το γιαούρτι και ανακατεύετε πολύ λίγο.
- Μοιράζετε τη γέμιση στα φορμάκια. Από πάνω βάζετε με ένα κουταλάκι λίγη μαρμελάδα.
- Βάζετε στο φούρνο για 15 λεπτά.
- Αφήνετε να κρυώσει και τοποθετείτε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα.
Πηγή: botrini.gr
Διαφήμιση