Μωσαϊκό σοκολάτας με espresso
Εκλεκτή απόλαυσή με δυνατό καφέ , το μωσαϊκό σοκολάτας με espresso είναι ιδανικό για όσους αγαπούν την γεύση του καφέ στα γλυκά τους !
Για το μωσαϊκό σοκολάτας θα χρειαστείτε:
- 1 1/2 πακέτο κομμένα καρέ Πτι - μπερ
- 100 γρ Κακάο
- 200 γρ Άχνη ζάχαρη
- 3 τεμ Αυγά
- 250 γρ Βούτυρο
- 3 δόσεις Καφέ εσπρέσο
- Λαδόκολλα για το τύλιγμα ή μεμβράνη
Εκτέλεση
- Κόβετε τα μπισκότα σας σε καρέ, τα ραντίζετε με 2 δόσεις εσπρέσο και τα αφήνετε στην άκρη.
- Σε μια κατσαρόλα λιώνετε το βούτυρο, μόλις λιώσει προσθέτετε την άχνη ζάχαρη κι ανακατεύετε καλά να λιώσει.
- Προσθέτετε το κακάο και μια δόση εσπρέσο, ανακατεύετε και κατεβάζετε από την φωτιά.
- Προσθέτετε τα αυγά και με γρήγορες κινήσεις ανακατεύετε (για να μην ψηθεί το αυγό).
- Βάζετε μέσα στο μείγμα τα μπισκότα ανακατεύοντας ώστε να υγρανθούν όλα τα μπισκότα με το μείγμα σας.
- Αδειάζετε το μείγμα στην λαδόκολλα και του δίνετε το σχήμα πυραμίδας.
- Το τυλίγετε και το αφήνετε για 30 λεπτά να δέσει κι είναι έτοιμο να το απολαύσετε.
Συνταγή για μωσαϊκό σοκολάτας με καφέ
Διαφήμιση