Μωσαϊκό σοκολάτας με espresso
Εκλεκτή απόλαυσή με δυνατό καφέ , το μωσαϊκό σοκολάτας με espresso είναι ιδανικό για όσους αγαπούν την γεύση του καφέ στα γλυκά τους !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Κόβετε τα μπισκότα σας σε καρέ, τα ραντίζετε με 2 δόσεις εσπρέσο και τα αφήνετε στην άκρη.
- Σε μια κατσαρόλα λιώνετε το βούτυρο, μόλις λιώσει προσθέτετε την άχνη ζάχαρη κι ανακατεύετε καλά να λιώσει.
- Προσθέτετε το κακάο και μια δόση εσπρέσο, ανακατεύετε και κατεβάζετε από την φωτιά.
- Προσθέτετε τα αυγά και με γρήγορες κινήσεις ανακατεύετε (για να μην ψηθεί το αυγό).
- Βάζετε μέσα στο μείγμα τα μπισκότα ανακατεύοντας ώστε να υγρανθούν όλα τα μπισκότα με το μείγμα σας.
- Αδειάζετε το μείγμα στην λαδόκολλα και του δίνετε το σχήμα πυραμίδας.
- Το τυλίγετε και το αφήνετε για 30 λεπτά να δέσει κι είναι έτοιμο να το απολαύσετε.