Μοσχάρι με νουντλς και μπρόκολο
Ένας υπέροχος συνδυασμός μοσχαρίσιου κρέατος , νουντλς, καρότων και μπρόκολου. Η σως προσθέτει απίστευτη γεύση σε ένα ουσιαστικά πανεύκολο πιάτο! Έτοιμο σε 20 μόλις λεπτά.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με βραστό νερό, βράστε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους. Τα τελευταία 5 λεπτά προσθέστε και το μπρόκολο και μαγειρέψτε το μέχρι να μαλακώσει. Ύστερα στραγγίξτε τα noodles και το μπρόκολο.
- Καθώς βράζετε τα noodles, σε ένα τηγάνι ρίξτε το ελαιόλαδο. Μαγειρέψτε τη μπριζόλα έως ότου να μην έχει ροζ χρώμα. Τότε προσθέστε το σκόρδο, το καρότο και μαγειρέψτε για 1 ακόμα λεπτό.
- Σε ένα μικρό μπολ, αναμείξτε την καστανή ζάχαρη, τη σόγια σως, το σπορέλαιο, το τζίντζερ και τα δύο πιπέρια.
- Ρίξτε τα noodles στο τηγάνι που ετοιμάσατε τη μπριζόλα και ύστερα τη σως που ετοιμάσατε στο μπολ και ανακατέψτε τα καλά ώστε να ομογενοποιηθούν και να τα σερβίρετε.
Συνταγή για μοσχάρι με νουντλς και μπρόκολο
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: therecipecritic.com