Τα γνωστά σε όλους μας μουστοκούλουρα, σε μια συνταγή που είναι εξαιρετικά εύκολη στο να τη φτιάξετε.
Για τα μουστοκούλουρα
- 500 γρ. μούστο
- 500 ml ηλιέλαιο
- 250 γρ. ζάχαρη
- 10 γρ. Μπέικιν Πάουντερ
- 5 γρ. σόδα
- 10 γρ. κανέλα
- 5 γρ. γαρύφαλλο σε σκόνη
- 40 γρ. κονιάκ
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 750 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις
Εκτέλεση
- Ζυμώνετε όλα τα υλικά στο χέρι και σχηματίζετε μπαλίτσες των 50 γρ.
- Φτιάχνετε τα σχήματα που θέλετε.
- Ψήνετε στους 170°C αέρα για 35΄.
Πηγή: sintages-jotis.gr
Διαφήμιση