Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Μυρωδάτες σαρδέλες με λιαστή ντομάτα και πλιγούρι

Τα φρέσκα μυρωδικά δίνουν υπέροχη μυρωδιά στην ουδέτερη γεύση του ψαριού !

Σε συνδιασμό με τη λιαστή ντομάτα και το πλιγούρι , το πιάτο σας δε θα έχει υπέροχη γεύση αλλά θα είναι και πολύ υγιεινό !

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε τις σαρδέλες και τις βάζετε σε ένα μεγάλο ταψί μαζί με τα ψιλοκομμένα αρωματικά, τη λιαστή τομάτα, το κρασί, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
  2. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 ˚C στον αέρα, για 15-20 λεπτά.
  3. Ετοιμάζετε το πλιγούρι, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
  4. Σερβίρετε κόβοντας τις σαρδέλες στη μέση και συνοδεύοντας το ψάρι με το πλιγούρι και τις λιαστές τομάτες.

01a461ebfe74a3b6f4d73abf54546e67

Πηγή : sintages-jotis.gr

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend