Μυρωδάτες σαρδέλες με λιαστή ντομάτα και πλιγούρι
Τα φρέσκα μυρωδικά δίνουν υπέροχη μυρωδιά στην ουδέτερη γεύση του ψαριού !
Σε συνδιασμό με τη λιαστή ντομάτα και το πλιγούρι , το πιάτο σας δε θα έχει υπέροχη γεύση αλλά θα είναι και πολύ υγιεινό !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε τις σαρδέλες και τις βάζετε σε ένα μεγάλο ταψί μαζί με τα ψιλοκομμένα αρωματικά, τη λιαστή τομάτα, το κρασί, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 ˚C στον αέρα, για 15-20 λεπτά.
- Ετοιμάζετε το πλιγούρι, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
- Σερβίρετε κόβοντας τις σαρδέλες στη μέση και συνοδεύοντας το ψάρι με το πλιγούρι και τις λιαστές τομάτες.
Πηγή : sintages-jotis.gr
Διαφήμιση