Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Μυζήθρα σαγανάκι από τον Έκτορα Μποτρίνι

Εξαιρετικό ορεκτικό ,η μυζήθρα σαγάνακι θα συνοδεύσει τέλεια τα δροσερά ουζάκια πριν το φαγητό !

Για τη μυζήθρα σαγανάκι θα χρειαστείτε:

  • 200 γρ. ‏μυζήθρα κομμένη σε κυβάκια
  • 4 κ.σ. ‏βούτυρο ανάλατο
  • 1 κ.σ. ‏αλεύρι από καλαμπόκι
  • 2 κ.σ. ‏αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 4 κ.σ. ‏νερό
  • 1 πρέζα ‏καυτερό μπούκοβο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο και ρίχνετε μέσα τη μυζήθρα.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα δύο αλεύρια με το νερό και ρίχνετε το μείγμα στο τηγάνι.
  3. Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε το σαγανάκι μέχρι να χυλώσει το τυρί και να ψηθεί καλά το αλεύρι.
  4. Αποσύρετε από τη φωτιά και πασπαλίζετε με μπούκοβο.

Συνταγή για μυζήθρα σαγανάκι

πηγή

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend