Ένα σαγανάκι με όχι και τόσο χρησιμοποιημένο σε τέτοιες συνταγές τυρί. Το τέλειο ορεκτικό – μεζεδάκι για να συνοδεύσει το ουζάκι ή το τσιπουράκι σας. Φυσικά μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό ορεκτικό και σε ένα οποιαδήποτε τραπέζι.
[ingredients]
Εκτέλεση
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα τη μυζήθρα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα δύο αλεύρια με το νερό και ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το σαγανάκι μέχρι να χυλώσει το τυρί και να ψηθεί καλά το αλεύρι.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με μπούκοβο.
Συνταγή για μυζήθρα σαγανάκι
Πηγή: newsbeast.gr