Μυζηθροπιτάκια γλυκά στο τηγάνι
Τα μυζηθροπιτάκια φτιάχνονται απ’το μηδέν , τηγανίζονται κι είναι έτοιμα για κατανάλωση !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Σε μια λεκάνη, ρίχνετε το αλεύρι, αλάτι , το νερό, τα ζυμώνετε, και αφήνετε τη ζύμη να σταθεί.
- Σε μια άλλη λεκάνη βάζετε τη μυζήθρα, τα αυγά, τη μαστίχα και τα ανακατεύετε για να γίνει ένα πηχτό μείγμα.
- Ανοίγετε 2 φύλα λεπτά και βάζετε σε διαστήματα κουταλιές της σούπας από τη γέμιση.
- Σκεπάζετε με το άλλο φύλο και κόβετε με ποτήρι στρογγυλό.
- Σε μια βαθιά κατσαρόλα ενώ το λάδι καίει ρίχνετε μέσα ένα-ένα τα πιτάκια για να τηγανιστούν.
- Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τα τοποθετείτε σε πιατέλα.
- Όταν τα τηγανίσετε τα πασπαλίζετε όλα με άχνη ζάχαρη και κανέλα.
Πηγή: sintages365