Ζουμερός, νόστιμος και χορταστικός, ο αληθινός καγιανάς είναι ένα φαγητό για όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ συνοδεύει ιδανικά και το τσιπουράκι !
Εμείς πάντως τον φτιάχνουμε συνεχώς !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι και βάζετε το ελαιόλαδο και τις πιπεριές και ανακατεύετε συνεχώς, μέχρι να μαλακώσουν.
- Ρίχνετε στο τηγάνι τις φετούλες του σκόρδου και τις ψιλοκομμένες ντομάτες και συνεχίζετε το σοτάρισμα, μέχρι να πιουν οι ντομάτες το ζουμάκι τους.Σε ένα μπολ, ανακατεύετε ελαφρά τα αβγά, χωρίς να ομογενοποιηθούν όπως στην ομελέτα και τα προσθέτετε στο τηγάνι.
- Αλατίζετε, ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα και ψήνετε τα αβγά μόνο μέχρι να πήξει το ασπράδι, για να μην στεγνώσει ο καγιανάς.
- Σερβίρετε πασπαλίζοντας με πιπέρι και ρίγανη και συνοδεύετε με φρέσκο ψωμί.
Πηγή : olivemagazine
Διαφήμιση
ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ
Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΟΡΔΟ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΓΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΕΝΟ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΣΥΜΠΙΚΝΩΜΕΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΥΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΕΛΑΦΡΑ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΓΙΑΝΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ