Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Ο αληθινός καγιανάς !

Ζουμερός, νόστιμος και χορταστικός, ο αληθινός καγιανάς είναι ένα φαγητό για όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ συνοδεύει ιδανικά και το τσιπουράκι ! 

Εμείς πάντως τον φτιάχνουμε συνεχώς !

Ingredients

  • 4-5 ‏Αβγά
  • 3 ‏Ντομάτες ώριμες, ψιλοκομμένες
  • 3 ‏Σκελίδες σκόρδο, σε φετούλες
  • ½ φλιτζάνι ‏Ελαιόλαδο
  • 1-2 ‏Πιπεριές κέρατο, σε ροδέλες
  • ‏Ρίγανη, προαιρετικά
  • ‏Αλάτι , πιπέρι

Εκτέλεση

    1. Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι και βάζετε το ελαιόλαδο και τις πιπεριές και ανακατεύετε συνεχώς, μέχρι να μαλακώσουν.
    2. Ρίχνετε στο τηγάνι τις φετούλες του σκόρδου και τις ψιλοκομμένες ντομάτες και συνεχίζετε το σοτάρισμα, μέχρι να πιουν οι ντομάτες το ζουμάκι τους.Σε ένα μπολ, ανακατεύετε ελαφρά τα αβγά, χωρίς να ομογενοποιηθούν όπως στην ομελέτα και τα προσθέτετε στο τηγάνι.
    3. Αλατίζετε, ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα και ψήνετε τα αβγά μόνο μέχρι να πήξει το ασπράδι, για να μην στεγνώσει ο καγιανάς.
    4. Σερβίρετε πασπαλίζοντας με πιπέρι και ρίγανη και συνοδεύετε με φρέσκο ψωμί.

kagianas

Πηγή : olivemagazine

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
1 Σχόλιο
  1. Nikolaos λέει

    ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ
    Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΟΡΔΟ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΓΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΕΝΟ

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΣΥΜΠΙΚΝΩΜΕΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΥΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΕΛΑΦΡΑ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΓΙΑΝΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!

Send this to a friend