Τα αγαπημένα μας δημητριακά coco pops μεταμορφώνονται και μας δίνουν ένα παγωτό με μοναδική γεύση !
Για το παγωτό coco pops θα χρειαστείτε:
- 1/2 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 600 ml κρέμα γάλακτος
- 2 κ.σ. πάστα βανίλιας
- 100 ml γάλα
- 100+250 ml coco pops
Εκτέλεση
-
Μουλιάζετε 250 γρ. coco pops σε γάλα μέχρι να μουλιάσουν. Στη συνέχεια τα αλέθετε για να γίνουν μια πάστα.
-
Χτυπάτε όλα τα υλικά εκτός από τα 150 γρ. coco pops μέχρι να σφίξουν και να αφρατέψουν.
-
Προσθέτετε τα coco pops , ανακατεύετε, προσθέτετε με κουταλιές την πάστα από τα μουλιασμένα coco pops και ανακατεύετε. Τοποθετείτε σ’ένα τάπερ και πασπαλίζετε με coco pops.
-
Το βάζετε στη κατάψυξη για 8 ώρες.
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: tastemade.co.uk
Διαφήμιση