Τα αγαπημένα μας δημητριακά coco pops μεταμορφώνονται και μας δίνουν ένα παγωτό με μοναδική γεύση !
[ingredients]
Εκτέλεση
Μουλιάζετε 250 γρ. coco pops σε γάλα μέχρι να μουλιάσουν. Στη συνέχεια τα αλέθετε για να γίνουν μια πάστα.
Χτυπάτε όλα τα υλικά εκτός από τα 150 γρ. coco pops μέχρι να σφίξουν και να αφρατέψουν.
Προσθέτετε τα coco pops , ανακατεύετε, προσθέτετε με κουταλιές την πάστα από τα μουλιασμένα coco pops και ανακατεύετε. Τοποθετείτε σ’ένα τάπερ και πασπαλίζετε με coco pops.
Το βάζετε στη κατάψυξη για 8 ώρες.
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: tastemade.co.uk