Παγωτό κέικ σοκολάτας χωρίς παγωτομηχανή
Η παγωτομηχανή σίγουρα βοηθάει σημαντικά τη παρασκευή του παγωτού καθώς αποτρέπει τη δημιουργία κρυστάλλων στο παγωτό.
Ωστόσο κι η συνταγή αυτή έχει το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Προσθέστε το ζαχαρούχο γάλα, τη κρέμα γάλακτος , τη βανίλια, και το κακάο και τα ανακατεύετε με ηλεκτρικό μίξερ.
- Χτυπάτε μέχρι να αφρατέψει το μείγμα και στη συνέχεια ενσωματώνετε τα κομμάτια κέικ.
- Μεταφέρετε το μείγμα σ΄ένα σκεύος κατάλληλο για κατάψυξη και το ψύχετε για 6 ώρες ή όλο το βράδυ.
Εμείς το προτιμάμε και σαν πρωινό…!!
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: tastemade.com