Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Πανεύκολο cheesecake Maltesers έτοιμο σε 15 λεπτά

Συνταγή για να φτιάξετε ένα πολύ εύκολο cheesecake με maltesers σε μόλις 15 λεπτά!

[ingredients]

[ingredients2]

Εκτέλεση

Για τη βάση

  1. Βουτυρώνετε ένα στρογγυλό ταψάκι 20 εκ. με αποσπώμενη βάση.
  2. Θρυμματίζετε σε σκόνη, στο multi τα μπισκότα και τα meltesers, προσθέτετε στο μείγμα και το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύετε να ενσωματωθεί καλά και να έχετε ένα λείο υγρό μείγμα.
  3. Το στρώνετε στη βάση του βουτυρωμένου ταψιού, το απλώνετε ισομερώς, το πιέζετε και το ισιώνετε με την ανάποδη ενός κουταλιού.
  4. Βάζετε το ταψί στο ψυγείο να παγώσει καλά η βάση.

Για τη γέμιση

  1. Βάζετε σε μεγάλο μπολ το τυρί κρέμα, τα 200 ml κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια και τα χτυπάτε δυνατά με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν και έχετε μια αφράτη κρέμα.
  2. Σε άλλο μπολ, χτυπάτε τα 100 ml κρέμα γάλακτος σε πηχτή σαντιγί.
  3. Προσθέτετε σταδιακά τη σαντιγί στο μείγμα τυριού ανακατεύοντας απαλά να ενσωματωθεί.
  4. Προσθέτετε και τα θρυμματισμένα (ή κομμένα στη μέση) maltesers και ανακατεύετε ακόμα λίγο, πολύ απαλά, μέχρι να ενσωματωθούν και αυτά.
  5. Ρίχνετε το μείγμα στο ταψί πάνω στη παγωμένη βάση, το ισιώνετε, γαρνίρετε την επιφάνεια με ολόκληρα maltesers (πιέστε τα ελαφρώς να “σταθούν”) και βάζετε το έτοιμο cheesecake σας στο ψυγείο να παγώσει.

Malteser-cheesecake

Πηγή: sintayes.gr

3.8/5 - (5 votes)

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend