Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

sexvibe

Διαφήμιση

Πανεύκολο γλυκό λεμονιού με μπισκότα, ινδοκάρυδο και ζαχαρούχο γάλα

Συνταγή για ένα πολύ εύκολο λεμονογλυκό με μπισκότα, ινδοκάρυδο και ζαχαρούχο γάλα που θα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά! Τρώγεται αυστηρά… παγωμένο!

Για το λεμονογλυκό με μπισκότα και ινδοκάρυδο θα χρειαστείτε

  • 400 γρ. ‏μπισκότα digestive
  • 150 γρ. + 50 γρ. για πασπάλισμα [*] ‏ινδοκάρυδο τριμμένο
  • 1 ‏ξύσμα από μεγάλο λεμόνι
  • 200 γρ. ‏βούτυρο
  • ζαχαρούχο γάλα ‏1 κουτί [397 γρ.]

Εκτέλεση

  1. Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο μούλτι και τα μεταφέρετε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτετε τα 150 γρ. ινδοκάρυδου και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι.
  2. Βάζετε το ζαχαρούχο γάλα μαζί με το βούτυρο σε μια μικρή κατσαρόλα και τα ζεσταίνετε σε χαμηλή θερμοκρασία, μέχρι να λιώσει το βούτυρο και να ενωθούν τα δύο υλικά. Αποσύρετε τη κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνετε το μείγμα μέσα το μείγμα των μπισκότων.
  3. Ανακατεύετε ζωηρά και αδειάζετε το μείγμα σε ένα πυρέξ με διαστάσεις 20×30 εκ. Πασπαλίζετε την επιφάνεια με το υπόλοιπο ινδοκάρυδο και βάζετε το σκεύος στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον, να σταθεροποιηθεί. Το κόβετε σε 32 μικρά κομμάτια και σερβίρετε.

Για πασπάλισμα μπορείτε να αναμίξετε το ινδοκάρυδο με λίγη ζάχαρη άχνη. Επίσης μπορείτε να πασπαλίσετε πάνω από το ινδοκάρυδο και λίγη πολύχρωμη τρούφα.

glyko_lemoniou_me_mpiskota_kai_indokarydo

Πηγή: sintayes.gr

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

additional reading kirmiziyilan.com
 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend