Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Πανεύκολο κατσαρολάτο χοιρινό ψαρονέφρι με μπριάμ

Το ψαρονέφρι σε συνδυασμό με τα καλοκαιρινό μπριάμ θα σας δώσει ένα υπέροχο γεύμα !

Ένα πιάτο πολύ πλούσια γεύση το οποίο απογειώνεται αν το συνοδεύσετε με ροζέ (από Λημνιώνα, Λημνιό, Ξινόμαυρο ) Διαλέξτε!

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μικρό μπολ διαλύετε τη μουστάρδα με 50 ml νερό.
  2. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε το κρέας για περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει καλά. Οσο πιο πολύ ροδίσει, τόσο πιο νόστιμο θα γίνει.
  3. Το βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και το αφήνετε σε ένα σκεύος στην άκρη.
  4. Ρίχνετε στην κατσαρόλα με το λάδι τις μελιτζάνες, τα κολοκύθια και τις πιπεριές και τα σοτάρετε για 2 – 3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  5. Προσθέτετε την ντομάτα, αλατοπίπερο και μετριάζετε τη φωτιά. Σκεπάζετε με το καπάκι και μαγειρεύετε για 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
  6. Ξαναβάζετε το κρέας στην κατσαρόλα, την αραιωμένη μουστάρδα και συνεχίζετε το μαγείρεμα για άλλα 5 λεπτά, μέχρι να γίνει το κρέας και να «δέσει» ελαφρώς η σάλτσα.
  7. Σκορπίζετε το μαϊντανό, ανακατεύετε να πάει παντού το άρωμα του και αποσύρετε από τη φωτιά. Σερβίρετε και, αν θέλετε συνοδεύετε με ένα αφράτο ρύζι μπασμάτι !

ψαρονεφρι μπριαμ2

Πηγή : gastronomos

Βαθμολόγησε τη συνταγή!

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend