Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Πασχαλινό αυγό cheesecake

Μοναδική και πρωτότυπη πασχαλινή συνταγή! Εντυπωσιάστε τους πάντες, παίρνοντας ένα απλό σοκολατένιο πασχαλινό αυγό και μετατρέποντάς το σε ένα ιδιαίτερο γλυκό με συνδυασμούς τυριών κρέμα και φρούτων (μάνγκο – φράουλες).

Για το πασχαλινό αυγό cheesecake θα χρειαστείτε:

  • 1 ‏σοκολατένιο πασχαλινό αυγό
  • 400 γρ. ‏τυρί κρέμα
  • 200 γρ. ‏τυρί μασκαρπόνε
  • 100 γρ. ‏ζάχαρη άχνη
  • 1 φλιτζ. ‏μάνγκο κομμένο
  • 2 ‏φράουλες
  • 1/4 φλιτζ. ‏ζάχαρη άχνη
  • λίγα ‏μπισκότα της επιλογής σας για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  1. Προσεκτικά κόβετε την κορυφή του αυγού δημιουργώντας μια τρύπα.
  2. Σε ένα μίξερ ρίξτε το τυρί κρέμα, το μασκαρπόνε και τη ζάχαρη άχνη. Αφού τα αναμείξετε και ομογενοποιηθούν πλήρως, ρίξτε το μείγμα σε έναν κορνέ.
  3. Κατόπιν αναμείξτε στο μίξερ (αφού το έχετε καθαρίσει από πριν) το μάνγκο, τι φράουλες και το 1/4 φλιτζ. ζάχαρη άχνη.
  4. Χρησιμοποιώντας τον κορνέ, γεμίστε με το μείγμα τυριών το εσωτερικό του αυγού. Αφού τελειώσει το μείγμα, προσεκτικά σχηματίστε μια »λακούβα» στο κέντρο του στην οποία θα ρίξετε μέσα το 2 μείγμα με τα φρούτα.
  5. Μπορείτε να σερβίρετε το αυγό μαζί με ορισμένα μπισκότα της επιλογής σας.

Μπορείτε να δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο:

foodmaniacs.gr

Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: twistedfood.co.uk

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!

Send this to a friend