Πασχαλινό αυγό cheesecake
Μοναδική και πρωτότυπη πασχαλινή συνταγή! Εντυπωσιάστε τους πάντες, παίρνοντας ένα απλό σοκολατένιο πασχαλινό αυγό και μετατρέποντάς το σε ένα ιδιαίτερο γλυκό με συνδυασμούς τυριών κρέμα και φρούτων (μάνγκο – φράουλες).
[ingredients]
Εκτέλεση
- Προσεκτικά κόβετε την κορυφή του αυγού δημιουργώντας μια τρύπα.
- Σε ένα μίξερ ρίξτε το τυρί κρέμα, το μασκαρπόνε και τη ζάχαρη άχνη. Αφού τα αναμείξετε και ομογενοποιηθούν πλήρως, ρίξτε το μείγμα σε έναν κορνέ.
- Κατόπιν αναμείξτε στο μίξερ (αφού το έχετε καθαρίσει από πριν) το μάνγκο, τι φράουλες και το 1/4 φλιτζ. ζάχαρη άχνη.
- Χρησιμοποιώντας τον κορνέ, γεμίστε με το μείγμα τυριών το εσωτερικό του αυγού. Αφού τελειώσει το μείγμα, προσεκτικά σχηματίστε μια ”λακούβα” στο κέντρο του στην οποία θα ρίξετε μέσα το 2 μείγμα με τα φρούτα.
- Μπορείτε να σερβίρετε το αυγό μαζί με ορισμένα μπισκότα της επιλογής σας.
Μπορείτε να δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο:
Αρχική έμπνευση και φωτογραφία από: twistedfood.co.uk