Γλυκές και Αλμυρές συνταγές από όλο τον πλανήτη!

Διαφήμιση

Πάστα φλώρα με αμύγδαλο

Φτιάξτε την πάστα φλώρα με αμύγδαλο και γευτείτε αυτό το λαχταριστό μαρμελαδένιο γλυκό!

[ingredients]

Εκτέλεση

  1. Βάζετε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τη μαρμελάδα, το κονιάκ, την κανέλα και την πούδρα αμυγδάλου που έχετε για το γαρνίρισμα.
  2. Ανακατεύετε καλά να ομογενοποιηθούν και τοποθετείτε τη ζύμη στο ψυγείο για 3 ώρες.
  3. Ύστερα παίρνετε τη ζύμη, κρατάτε λίγη για να πλάσετε τα μπαστουνάκια από πάνω και την απλώνετε σε ένα ταψί.
  4. Από πάνω ρίχνετε τη μαρμελάδα μαζί με το κονιάκ αφού τα έχετε ανακατέψει πριν σε ένα μπολ και μετά γαρνίρετε με την πούδρα αμυγδάλου.
  5. Πλάθετε μπαστουνάκια και τα τοποθετείτε από πάνω κάθετα και οριζόντια.
  6. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 50 λεπτά.

Συνταγή για πάστα φλώρα με αμύγδαλο

Πηγή

1/5 - (1 vote)

Διαφήμιση

Σου προτείνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

 
Σου άρεσε η συνταγή; Αν ναι, κάνε Like στη σελίδα μας και δες τις καλύτερες συνταγές!
Send this to a friend