Πολύ γρήγορο , ορεκτικό ή απογευματινό πιάτο , θα σας λύσει τα χέρια στις στιγμές που δε θα ξέρετε τι να φτιάξετε ! Και είναι με υλικά που έχετε σίγουρα στο σπίτι !
[ingredients]
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Βάζετε τις πατάτες σε μία κατσαρόλα με νερό, φέρνουμε σε βρασμό, μαγειρεύετε για 5 λεπτά και σουρώνετε.
- Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Σοτάρετε ένα ένα τα υλικά μας. Πρώτα τις πατάτες μέχρι να πάρουν καφετί χρώμα. Μετά τα μανιτάρια μας μέχρι να μαλακώσουν (5-8 λεπτά) και ρίχνετε μέσα το θυμάρι και το σκόρδο και μαγειρεύετε για άλλο ένα λεπτό.
- Με ένα κουτάλι, ρίχνετε το μείγμα σε ένα ταψί και από πάνω πασπαλίζετε με το τυρί και με το υπόλοιπο θυμάρι. Κάνετε 4 τρύπες στο μείγμα μας στις οποίες σπάτε και ρίχνετε τα 4 αυγά.
- Ψήνετε στο φούρνο για 12-15 λεπτά μέχρι τα αυγά να σταθεροποιηθούν και το τυρί να αρχίσει να λιώνει.
Πηγή : akispetretzikis.com
Διαφήμιση